Regisztrálás / Befizetés

Regisztrálás / Befizetés

KEDVEZMÉNY UTALÁSSAL KUN  ATTILA TAVASZI TANFOLYAMJAIRA

Február 29-ig 5% CAD

Áprilisi Show Hipnózis 50% kedvezmény az őszi lemaradottak számára.


Regisztálás 1. Lépése

IHHA telefonszám: 06-70-244-6055  

Akadémia emailje: magyarhipnozisakademia@gmail.com

Attila Kun - attilahypnotist@yahoo.com

A tanfolyamok regisztrálásához emailben tudatjuk az utalási feltételeket, adatokat.

További információk:
A tanfolyamok regisztrálásához TD Canada Trust, OTP, PayPal banknál az erre nyitott számlámra  biztonságos átutalással lehet lebonyolítani a Magyar Bankokból, melyhez emailben küldjük el az adatokat. Kérem az átutaláshoz az összes ott álló adatot vigye magával.

A regisztráció 2. feltétel a tanfolyam díj teljes árának utalása

HU Forintban ( ez egy kanadai dolláros OTP Valuta Bank Számla) vagy PayPal lehetőség.

Aki direkt kanadába akar utalni arra is van lehetőség a TD bankhoz.

Az utalási adatokat emailben tudatjuk.

A regisztrációhoz kérjük küldje el emailben attilahypnotist@yahoo.com -ra a személyes adatait,  (név, lakcím, születési dátum), utolérhetőségét, (telefon, mobil, email, skype).

A befizetett összegek semmilyen körülmények alatt nem téríthetők vissza, de a jelentkező jogosult, hogy felhasználhatja más időpontra, és más tanfolyamra amit Attila tanít. Esetleges komplikációk esetén (betegség, családi problémák, munkahelyi gondok, messzire való költözés, stb.), esetében az összeg átadható más tanulónak bármelyik tanfolyamra ha megfelel a tanfolyam előzetes követelmenyéinek.

A fennmaradó 50% egy héttel a tanfolyam előtt befizetendő a hasonló módon mint a regisztrálásnál.


OKLEVÉL

A tagdíj magába foglalja az esetleges szükséges tananyag nyomtatványait, könyveit, dvd, cd-it de a diplomák regisztrálása egyenként $ 75.00 kanadai dollárba kerülnek ami direkt a kanadai  International Hypnosis and Hypnotherapy Academy (IHHA Licence-260969985) hipnózis iskola követelménye. Ez az összeg egyszeri regisztrációs és adminisztratív költségek fedezésére. Az Certificate/Oklevelek átadása helyben történik a tanfolyam sikeres elvégzése után. Későn (helyszínen) regisztrálóknak az oklevelük Kanádából lesz .
Aki az amerikai ACHE-től is szeretne Oklvelet, az külön díjba kerül amit tőlük kell, lehet (megközelítőleg $ 150 USA dollárért) megígényelni, amit minden 2-évente fel kell újítani és bizonyítani kell 30-órás Hipnoterapeuta Továbbképzés elvégzését az ACHE által  elfogadott intézménytől. Csak olyannak adnak ACHE oklevelet akinek a kanadai intézmény átküldi a regisztrált Hipnoterapeuta végzésről szóló igazolást. Az Ötödik - Öngyógyulás előségitése Hipnoterápiával, Regresszió tanfolyam végén írásbeli vizsga van, mely az International Medical and Dental Hypnotherapy Association (IMDHA) követelménye az általuk kiállított certikiációhoz. Díja $ 165 USA dollár. Az ACHE-nél két évente kell új regisztrálni, míg az IMDHA vagy NGH évente. minden világszervezet elismeri és elfogadja okleveleinket és évi továbbtanulási credit ponttal lehet certifikációjukat felújítani.


Az alap kurzus tanfolyamra történő befizetéshez kérjük a kiválasztott oktatóval vegyék fel a kapcsolatot.

Az alap kurzus tanfolyamra történő befizetéshez kérjük a kiválasztott oktatóval vegyék fel a kapcsolatot.

Kun Attila - attilahypnotist@yahoo.com