Az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy bemutatása

Az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy bemutatása

International Hypnosis and Hypnotherapy Academy
 
Magyarországon is elérhető 2008-tól  Európa egyik legkomplexebb hipnózis oktatási rendszere, amely az USA-ban és Kanadában már 1996 óta tanítunk. Képzésünkben szerepelnek Hipnózis, Hipnotizőr, Mesterhipnotizőr kurzusok, Hipnoterápia, Klinikai Hipnoterápia, Transpersonal/Paranormal, Parts Terápia és Show Hipnózis tanfolyamok .
Magyarországon elsőként honosítottuk meg a világhírű Gil Boyne, Dave Elmann, Milton Erickson, Roy Hunter, technikáit.
 
Vendégoktatóink voltak a szakma néhány legnagyobb alakjai: Gil Boyne (2009), Dr. John Butler (2009, 2014, 2016), Anny Slegten (2010, 2012, 2014), Larry és Cheryl Elman (2013), Roy Hunter (2014).
 
Az International Hypnosis and Hypnotherapy Academy-IHHA (2016) korábban ismert (Magyar Hipnózis Akadémia névvel) regisztrált és elismert iskolája az IMDHA-nek, International Medical and Dental Hypnotherapy Association, valamint az ACHE, American Council of Hypnotist Examiners A kurzusok tudásanyaga egymásra épül. A tematika úgy van összeállítva, hogy a tanulókat fokozatosan, lépésről-lépésre készíti fel a hipnózis szaktudás mélységeire.
 
Mindegyik tanfolyam elvégzése után International Hypnosis and Hypnotherapy Academy névre regisztrált oklevelet (Certificate) bocsát ki. Oklevelünket minden hiteles nemzetközi hipnózis egyesület elismeri és elfogadja, és hipnoterápia szakma eltulajdonítása után a hallgatók jogosulttá válnak arra, hogy tagként regisztrálhassanak az IMDHA-nél és az ACHE-nél NGH-nál, vagy más hipnózis szövetségnél, mint az valamint az IACT, International Association of Counselors and Therapists  tagság megszerzésére.
 
A International Hypnosis and Hypnotherapy Academy különleges figyelmet fordít a magas szintű hipnózis oktatásra. Egy állandóan megújuló képzési rend keretében az oktatás mindig az adott kor kihívásainak megfelelően zajlik, ötvözve az alaptechnikákat a lehető legújabb rendszerekkel, módszerekkel, praktikákkal.

Kurzusaink mélyreható, minden részletre kiterjedő elméleti és gyakorlati tudást adnak, amelyek megállják a helyüket világviszonylatban is. Mindegyik tanfolyam elvégzése után International Hypnosis and Hypnotherapy Academy névre regiszrált oklevelet kapnak a hallgatóink.

Oktatók:
Attila J. Kun - hipnozisakademia@gmail.com


Pollák Adrien - adrien.pollak@gmail.com


Forgó Zoltán - hipnozisterapeuta@gmail.com


Havasi Katalin - katalin.havasi@gmail.comAlbert Kinga


Bertalan László


Minta oklevél